Günde En Az İki ‘Şişe’!

Sağlıklı bir yaşam için günlük mineral ihtiyacımızın da doğal yollardan karşılanması gerekir. İçeceğimiz iki şişe maden suyu ile tüm bu mineral ihtiyacımızı karşılayabildiğimizi biliyor musunuz?

Maden suları sayesinde yalnızca gereksinim duyduğumuz mineralleri karşılamış olmakla kalmayacak aynı zamanda çeşitli fiziksel ve biyolojik sorunlarımızın da mucizevi tedavisini bulduğumuzu farkedeceğiz. Cilt sorunlarınızdan, sindirim problemlerinize kadar birçok farklı rahatsızlığın doğal ilacıdır maden suları. Yurt dışında çeşitli yerlerde ‘şifalı su’ tabiri ile karşılaşırsanız şaşırmayın, maden suları bu tabirin tam anlamıyla hakkını veriyor. Birçok farklı alanda ve birçok farklı hastalığın tedavi sürecinde kullanımı doktorlar tarafından tavsiye edilir.

Sağlıklı bir bireyin de vücut direncini arttıran maden suları; günde 2 şişe içilmesi durumunda size daha aktif bir gün vaad ediyor. Anne sütünden hazır gıda tüketimine geçen bebeklerde hazır gıdanın kaynatılmış suyun yerine maden suyu ile hazırlaması çok daha sağlıklı ve bebeğin alacağı mineral bakımından daha zengindir.

Spordan sonra verilen kilonun çoğu aslında kaybedilen su miktarından kaynaklanır. Bu, spor öncesinde ve esnasında tükettiğimiz sudan zaten az miktarda alabildiğimiz mineralin neredeyse tamamını kaybettiğimiz anlamına gelir. Oysaki spor yapmadan önce içeceğimiz maden suyu mineral bakımından suya göre oldukça zengin olduğundan spor sonrasında koruduğumuz mineral oranı suya nazaran daha fazla olacaktır.

Maden suları cildimiz için hem içten hem de dıştan oldukça faydalıdır. Günlük düzenli olarak tükettiğimiz maden suları cildimizi sıkılaştırır, canlandırır ve daha aydınlık bir görünüme kavuşturur. Üstelik bir pamuk yardımı ile cildinize doğrudan süreceğiniz maden suyu ile düzenli olarak yaptığınızda cildinizin daha temiz ve aydınlık göründüğünü fark edeceksiniz. Maden suyu doğal bir toniktir ve kozmetiğin zararlarından sizi korur.

Maden suyunu cam şişesinde tüketmenizin de bardağa boşaltıp tüketmenizden daha faydalı olduğu, uzmanlarca önerilen başka bir önemli husustur. Bardağa boşaltılan maden suyunu gazının kaçmaya başladığını ve üzerinden kabarcıklar çıktığını farkedeceksiniz. Bu bardağın yeterince steril olmamasından kaynaklanan bir durumdur ve uzmanlar maden suyundan gereken minerali alabilmemiz için tamamen hijyenik olarak üretilen cam şişelerinde içilmesini öneriyor.

Frida maden suları gerekli tüm üretim izinleri alınmış sağlıklı, mineralli sulardır. Günde iki şişe Frida maden sularının mucizesine izin verin!